O le a le faiga e mata'ituina ai le mamafa o pa'u?

O le mataʻituina o le mamafa o paʻu o le taimi tonu lea e mataʻituina ai le mamafa o paʻu i le taimi o le taʻavale o le taʻavale, ma faʻalavelave mo le paʻu paʻu ma le maualalo o le mamafa e faʻamautinoa ai le saogalemu o le taʻavale.E lua ituaiga masani: tuusao ma le tuusao.

Sa'o pa'u masini mata'ituina le mamafa

O le masini mata'ituina o le mamafa o pa'u sa'o (Pressure-Sensor Based TPMS, PSB mo le pupuu) e fa'aaogaina le masini fa'apipi'i fa'apipi'i i totonu o pa'u ta'itasi e fua sa'o ai le mamafa o le ea o le pa'u, ma fa'aaoga le transmitter uaealesi e lafo atu ai fa'amatalaga mamafa mai totonu o le pa'u. pa'u i le module receiver tutotonu I luga o le faiga, ona fa'aalia lea o fa'amaumauga o pa'u ta'itasi.A maualalo tele le pa'u o pa'u po'o le tafe, o le a otometi lava le fa'ailo.

Le masini mata'ituina le mamafa o pa'u sa'o

O le faʻamanuiaga o le faʻaogaina saʻo o le paʻu paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o uili taʻitasi se masini faʻapipiʻi ma transmitter e faʻailoa ai le avetaʻavale pe afai e 25% le mamafa o paʻu i lalo ole paʻu malulu o loʻo fautuaina i le tusi lesona a le avetaavale.O le faailo o le lapataiga e sili atu ona saʻo, ma afai e tui le paʻu ma paʻu vave le paʻu o le paʻu, e mafai foi e le faiga o le mataʻituina o le paʻu saʻo ona tuʻuina atu se lapataiga vave.

E le gata i lea, e tusa lava pe faasolosolo malie le paʻu o paʻu, e mafai foi ona iloa le faiga o le mataʻituina o le mamafa o paʻu tuusaʻo e ala i le komepiuta i luga o le laupapa, e mafai ai e le avetaavale ona siaki saʻo fuainumera o paʻu paʻu o loʻo i ai nei o paʻu e fa mai le nofoa avetaʻavale, ina ia faʻapea. ia iloa le tulaga moni o uili e fa i le taimi moni.Tulaga o le mamafa o le ea.

Le masini mata'ituina le mamafa o pa'u-1

masini mata'ituina le mamafa o pa'u

Mea e mataituina ai le mamafa o pa'u e le tuusao (Wheel-Speed ​​​​Based TPMS, e taʻua o le WSB), pe a faʻaitiitia le mamafa o le ea o le paʻu, o le mamafa o le taʻavale o le a faʻaitiitia ai le taʻavale o le uili, ma mafua ai le saoasaoa o le saoasaoa. nai lo isi uili, ina ia mafai ona ausia le faʻamoemoe o le mataʻituina o le mamafa o paʻu e ala i le faʻatusatusaina o le eseesega o le saoasaoa i le va o paʻu.O le faiga o le lapataiga o pa'u e le tuusa'o e mata'ituina le mamafa o le ea e ala i le fuafuaina o le taamilosaga o pa'u.

Uili-Saosaoa Fa'avae TPMS-1

O le tau o le masini mata'ituina le mamafa o pa'u e le tuusao e sili atu le maualalo nai lo le sa'o.E fa'aaoga moni lava le masini fa'avavevave i luga o le ABS braking system o le ta'avale e fa'atusatusa ai taimi taamilo o pa'u e fa.Afai o se tasi o paʻu e maualalo le mamafa o paʻu, o lenei paʻu O le numera o suiga o le a ese mai isi paʻu, o lea e faʻaaoga ai le tutusa o masini ma faʻailoga o le ABS system, pe afai o le komepiuta i totonu o le taʻavale e fetuunai i le polokalama. , e mafai ona faʻatuina se galuega fou i le komepiuta malaga e lapatai ai le avetaavale o le tasi paʻu ma le isi tolu.Fa'amatalaga e uiga i pa'u maualalo maualalo.

Uili-Saosaoa Fa'avae TPMS-2

O ta'avale e fa'aogaina masini e mata'ituina ai le mamafa o pa'u e lua fa'afitauli.Muamua, o le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai masini mataʻituina le mamafa o paʻu e le mafai ona faʻamaonia patino po o fea paʻu e le lava le mamafa o paʻu;lona lua, pe afai e fa pa'u e le lava le mamafa o pa'u.Afai e paʻu le mamafa o paʻu i le taimi lava e tasi, o le a le manuia lenei masini, ma o lenei tulaga e masani lava ona iloagofie i le taumalulu pe a pa'ū le vevela.E le gata i lea, pe a ave le taavale i luga o se auala piʻopiʻo, o le numera o taamilosaga o le uili pito i fafo o le a sili atu nai lo le numera o taamilosaga o le uili totonu, pe o paʻu o le a see i luga o auala oneone pe aisa, ma le numera o mea patino. o le a matua maualuga tele suiga o pa'u.O le mea lea, o lenei metotia mataʻituina mo le fuafuaina o le mamafa o paʻu e iai ni tapulaʻa.

https://www.minpn.com/solar-powered-tpms-for-cars-tire-pressure-monitoring-system-with-japanese-battery-product/


Taimi meli: Iuni-11-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou