O a galuega a le Auto reversing radar/taavale masini sensor?

I aso nei, o le tele o tagata e ona le taavale o le a filifili e faʻapipiʻi le faʻaogaina o le taʻavale taʻavale / reversing radar i luga o le taʻavale, ae mo le toʻatele o tagata faʻaoga, latou te le o manino tele e uiga i le matafaioi a le masini faʻapipiʻi taʻavale / reversing radar.

1. I le faagasologa o le faʻaaogaina o le radar fesuiaʻi, e mafai ona toe faia le lapataiga leo e faʻailoa ai le mafaufau o tagata o loʻo siomia ai.

2. I le taimi o le astern, afai o le mamao matautia o le a oʻo i ai, o le a tuʻuina atu e le radar astern se leo vave lapatai, taʻu atu i le avetaavale e gauai atu i le mamao i le va o ia ma tua.

3. Pe a faʻapipiʻi se taʻavale i le radar fesuiaʻi, o le mamao i le va o le pito i tua o le taʻavale ma le faʻalavelave e mafai ona fuaina saʻo.

Ta'avale-Wireless-Sui-Toga-Sensor

O le faʻaogaina o le radar faʻasolosolo e matua faigofie lava, naʻo le manaʻomia o le tuʻuina o le taʻavale i totonu o le mea faʻasolosolo, o le a otometi lava ona ki luga le radar faʻasolosolo.E masani lava, i le taimi o le pito i tua, o le leo lapatai na tuʻuina atu e le radar astern o se leo faʻafefe masani.A'o fa'apu'upu'u le mamao i le va o le pito i tua o le ta'avale ma le fa'alavelave, o le a fa'avavevave le fa'alogo leo.Afai e umi se pisapisao i luga o le radar liliu, o lona uiga e latalata le taavale i le faʻalavelave.

 Fa'ailoga paka产品推荐


Taimi meli: Nov-07-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou