CarMax stock: O tupe maua a CarMax e fesoʻotaʻi vavalalata ma tau o taʻavale faʻaaogaina

Aʻo gauai atu le au teu tupe i faʻailoga o le faʻamaluluina o le taʻavale taavale lona lua, o loʻo sauni CarMax (KMX) e faʻasalalau lana lipoti o tupe maua lona tolu-kuata i le taeao o le Aso Lulu. O faʻatauga a CarMax na tulaʻi latalata i le faʻatauga.
Faʻatatau: E tusa ai ma faʻamatalaga FactSet, Wall Street e faʻamoemoe e faʻateleina tupe maua a CarMax i le sea i le 2% i le $ 1.45. O tupe maua e faʻamoemoe e siitia i le 42% i le 7.378 piliona US. 6.2% i le kuata talu ai.
O le tau o oloa na siitia i luga o le 4% i le 136.99 points i le Aso Lua o fefaʻatauaʻiga o faʻatauga. O le tau o faʻatauga a CarMax na toe faʻaleleia i luga aʻe o le laina 200-aso, ae ina ua uma ona faʻatau atu talu mai le taia o le tumutumu o le 155.98 i le aso 8 o Novema, o loʻo i lalo lava o lona 50-aso feʻaveaʻi. averesi. E tusa ai ma le MarketSmith, o le malosi ma le vaivai o le KMX faʻasoa e le faʻaalia, ma e laʻititi le alualu i luma i suʻesuʻega siata i le 2021.
Faatasi ai ma isi faʻatau taʻavale faʻaaogaina, Carvana (CVNA) ma Shift Technologies (SFT) na faʻateleina le 10% ma le 5.2%, i le faasologa, ae na latalata uma i le 52-vaiaso maualalo.
O le fa’ateleina o le maketi o ta’avale fa’aaoga, ua fa’amanuiaina ai le kamupani fa’atau ta’avale aupito tele i Amerika i le si’itia o tau o lenei tausaga.
E tusa ai ma Edmunds, ia Oketopa, o le averesi o le tau o se taavale faʻaaogaina na sili atu i le US $ 27,000 mo le taimi muamua.
O le gaosiga o taavale fou ma le lisi na amata ona faʻatupulaʻia lemu ina ua faʻaalia le paʻu mo le tele o lenei tausaga.
E feagai foi CarMax ma luʻitau faʻapitoa a le kamupani. I le kuata lona lua, o tupe maua a CarMax na pa'ū i le 4% i le kuata lona lua, e ui lava o tupe maua na siitia i le 49%, e mafua ona o le faʻatupulaia o tupe faʻaalu a le SG&A.
O nei mea e aofia ai le maualuga o tau e fesoʻotaʻi ma le aufaigaluega ma totogi, tekinolosi ma faʻaogaina faʻafuainumera numera, ma faʻasalalauga.
Mo na'o le $20 e mafai ona e fa'aogaina le IBD Digital mo le 2 masina fa'atasi ai ma le avanoa vave i lisi fa'atauga fa'apitoa, su'esu'ega fa'apitoa tau maketi ma meafaigaluega mamana!
A'oa'o pe fa'apefea ona fa'aoga meafaigaluega fa'afaigaluega a le IBD, lisi o fa'atauga pito i luga, ma mea tau a'oa'oga e maua atili ai tupe.
Manatua: O faʻamatalaga o loʻo i totonu e le ma e le tatau ona faauigaina o se ofo, faʻatagaga poʻo se fautuaga e faʻatau pe faʻatau atu securities. O faʻamatalaga na maua mai punaoa matou te talitonu e faʻatuatuaina;ae ui i lea, e leai se faʻamaoniga poʻo se faʻamatalaga e faia e uiga i lona saʻo, taimi poʻo le atoatoa. E mafai e le au tusitala ona umia faʻasoa latou te talanoaina. Faʻamatalaga ma mea e mafai ona suia e aunoa ma se faʻaaliga.
* Tau taimi moni o Nasdaq Fa'atauga Mulimuli.Taimi-taimi fa'atauga ma/po'o tau fefa'ataua'iga e le mai maketi uma.


Taimi meli: Tes-22-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou