Aso Fa'a-Saina 1st, Oke

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd o le a maua se aso malolo matagofie o le Nation Day mai le 1st i le 5th, Oct.We manaʻo ia maua uma e outou aso sili ma fiafia. Faamoemoe o le a sili atu, malosi ma sili atu le manuia o lo tatou tina.

I le aso 2 o Tesema, 1949, na pasia ai e le Malo Tutotonu a le Malo o le "I'ugafono i le Aso o le Atunuu o le Malo o Saina", o loʻo faʻamaonia ai o Oketopa 1 i tausaga uma o le National Day, ma o lenei aso o loʻo faʻaaogaina e avea ma aso e faʻaalia ai le faʻavaeina o le malo. le Malo o Saina.

Aso 1 Oketopa

Le uiga o le Aso o le Atunuu

Faailoga a le atunuu

O le Aso o le Atunuu o se vaega o le atunuu-setete faaonaponei, lea na aliali mai faatasi ai ma le tulai mai o le atunuu-setete faaonaponei, ma ua sili ona taua.Na avea ma faʻailoga o se atunuʻu tutoʻatasi, e atagia ai le setete ma le faʻamalo o le atunuʻu.

Fa'atino galuega

O le taimi lava e avea ai le faiga fa'amanatu fa'apitoa o le Aso Fa'ale-atunu'u ma fa'ailoga fou ma aso malolo fa'ale-malo, o le a fa'atinoina le galuega e atagia ai le so'ofa'atasi o le atunu'u ma le atunu'u.I le taimi lava e tasi, o faʻamanatuga tetele i le aso o le atunuʻu, o se faʻaaliga manino foi o le faʻamalosia ma le apili a le malo.

Vaega Autu

O le fa'aalia o le malosi, fa'aleleia atili o le talitonuga fa'ale-atunuu, fa'atinoina o le felagolagoma'i, ma le fa'atinoina o le fa'atosina o uiga fa'avae ia e tolu o le Fa'amanatuga o le Aso Fa'alotoifale.

OU TE ALOFA IA OE, SINA


Taimi meli: Sep-30-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou